Pesemme tiilikaton hellävaraisesti painepesurilla sekä puhdistamme sadevesikourut.

Tiilikattojen pesu

Tiilikattojen pesut ja sammaleen poistot

Tiilikaton pintaan alkaa vuosien varrella kerääntyä kasvustoa, kuten sammalta, levää ja jäkälää. Kasvusto rapauttaa katteen pintaa sekä hidastaa veden ja kosteuden poistumista katolta. Tästä johtuen tiilikatto onkin aiheellista pestä ja käsitellä sammaleen poistoaineella aika ajoin. Tämä pidentää katon käyttöikää sekä antaa talolle uuden ja puhtaan ilmeen. 

Pesemme tiilikaton hellävaraisesti painepesurilla sekä puhdistamme sadevesikourut. Sovittaessa vaihdamme myös rikkoutuneet kattotiilet sekä teemme muita pieniä korjaustöitä katolla. Tämän jälkeen käsittelemme katon sammaleen poistoaineella. Viimeiseksi teemme loppusiivouksen ja -tarkastuksen. 

Mikäli kattotiilet alkavat olla huokoisia ja värittömiä niin tällöin on aiheellista harkita katon pinnoitusta. Katon pinnoitus pidentää muuten hyväkuntoisen katon käyttöikää merkittävästi. Pinnoitetusta katosta tulee kuin uusi. Pyydä
ilmainen tarjous

Please wait...
  • slide
  • slide
  • slide

Käytössämme on Leguan 190 -henkilönostin

Leguan 190 on kovaan ammatti- ja vuokrakäyttöön suunniteltu henkilönostin, jonka ominaisuudet eivät jätä ketään kylmäksi. Nostimen suunnittelussa on painotettu erityisesti kestävyyttä, jämäkkyyttä ja käyttäjäystävällisyyttä.

Kumitelojen ansiosta Leguan 190 ei jätä juurikaan jälkiä ja menee vaikeassakin maastossa.

Vuokraamme myös henkilönostinta!

Soita +358 40 536 6397 ja kysy lisää! 

Käytämme aina laadukkaita materiaaleja ja pyrimme käyttämään kotimaisia tuotteita ja toimittajia, mikäli vain mahdollista.  Olemme Suomen Tilaajavastuun mukainen Luotettava Kumppani.

Toimimme kumppanina useille isännöintitoimistoille sekä rakennus- ja huoltoyhtiöille.