- Lahti ja lähialueet -

Lumenpudotukset
katoilta

Lumenpudotukset - Lahden Kattohuolto Oy

Miksi lumenpudottaminen katoilta on tärkeää?

Lumen pudottaminen on tärkeä osa kiinteistöjen talvikunnossapitoa. Katolla oleva lumikuorma ja jäämassat ovat riskitekijä ihmisille, autoille ja katon rakenteille. Talon tai kiinteistön omistaja on vastuussa mahdollisista henkilövahingoista ja vaurioista, jotka katolta putoava lumi ja jää aiheuttaa.

Henkilövahinkojen välttäminen on tietysti tärkein syy lumen pudotukselle. Katolta putoava lumi ja jää voi aiheuttaa vakavia vammoja. Etenkin liukkailta peltikatoilta lumimassat voi tippua nopeasti ja odottamattomasti. Katolta hallitsemattomasti putoava lumi ja jää voi myös vahingoittaa rakennuksen ympäristöä, kuten terassia, istutuksia tai lähelle pysäköityjä autoja.

Tarvitsetko lumenpudotusta Lahden alueella kotiin, mökille, rivitaloon, kerrostaloon tai teollisuuskiinteistöön? Jätä yhteystietosi tai soita +358 40 536 6397 ja tarkemmat tiedot urakasta ja saat meiltä tarjouksen lumenpudotuksesta Lahden alueella 24 tunnin kuluessa. 

Pyydä
ilmainen tarjous

Please wait...
  • slide
  • slide
  • slide

Käytössämme on Leguan 190 -henkilönostin

Leguan 190 on kovaan ammatti- ja vuokrakäyttöön suunniteltu henkilönostin, jonka ominaisuudet eivät jätä ketään kylmäksi. Nostimen suunnittelussa on painotettu erityisesti kestävyyttä, jämäkkyyttä ja käyttäjäystävällisyyttä.

Kumitelojen ansiosta Leguan 190 ei jätä juurikaan jälkiä ja menee vaikeassakin maastossa.

Vuokraamme myös henkilönostinta!

Soita +358 40 536 6397 ja kysy lisää! 

Käytämme aina laadukkaita materiaaleja ja pyrimme käyttämään kotimaisia tuotteita ja toimittajia, mikäli vain mahdollista.  Olemme Suomen Tilaajavastuun mukainen Luotettava Kumppani.

Toimimme kumppanina useille isännöintitoimistoille sekä rakennus- ja huoltoyhtiöille.