Pesemme, maalaamme ja pinnoitamme kaikki yleisimmät kattotyypit.

Kattomaalaukset ja pinnoitukset

Kattopesut, pinnoitukset ja maalaukset

Peltikaton ruiskumaalaukset

Nykyaikainen ruiskumaalaus on nopea ja kustannustehokastapa suojata peltikatto sekä pidentää sen käyttöikää vuosiksi eteenpäin.

Peltikaton vanha maalipinta alkaa vuosien saatossa lohkeilla ja paljastunut pinta altistuu ruostumiselle. Huoltomaalauksessa pesun jälkeen poistetaan ruosteet ja paikkamaalataan ennen lopullista pinnoitusta. Käytämme  Teknoksen Kirjo -peltikattomaaleja. Lisäksi teemme myös paksukalvopinnoituksia.

Tiilikaton pinnoitukset

Pinnoittamalla tiilikaton pinta voidaan palauttaa lähes alkuperäistä vastaavaan kuntoonsa.

Upean ulkonäön lisäksi pinnoitus suojaa kattoa tehokkaasti kosteudelta, sammaloitumiselta ja pakkasvaurioilta. Käytämme Tikkurilan laadukkaita tiilikattomaaleja.

Muuten hyväkuntoisille, mutta sammaloituneille katoille tarjoamme myös pesua tai mekaanista sammaleenpoistoa. Sammaleentorjunta-aineena käytämme BioComb -sammalsuojaa. Tiilikatolta harjataan pois suurimmat sammaleet ja jäkälät ja sen jälkeen katolle levitetään BioCombia, joka suojaa pintaa sekä poistaa jäljelle jäänet kasvustot katolta muutamassa kuukaudessa.


Huopakaton pesu ja maalaus

Huopakatto vaatii säännöllistä huoltamista.

Hyväkuntoiset huopakatot voidaan pestä ja taas kulunut huopakatto puhdistetaan harjaamalla. Pesun tai harjauksen jälkeen katolle ruiskutetaan sammaleentorjunta-ainetta tuhoamaan kasvustot. Kuluneen huopakaton pinta voidaan myös maalata.

Pyydä
ilmainen tarjous

Please wait...
  • slide
  • slide
  • slide

Käytössämme on Leguan 190 -henkilönostin

Leguan 190 on kovaan ammatti- ja vuokrakäyttöön suunniteltu henkilönostin, jonka ominaisuudet eivät jätä ketään kylmäksi. Nostimen suunnittelussa on painotettu erityisesti kestävyyttä, jämäkkyyttä ja käyttäjäystävällisyyttä.

Kumitelojen ansiosta Leguan 190 ei jätä juurikaan jälkiä ja menee vaikeassakin maastossa.

Vuokraamme myös henkilönostinta!

Soita +358 40 536 6397 ja kysy lisää! 

Käytämme aina laadukkaita materiaaleja ja pyrimme käyttämään kotimaisia tuotteita ja toimittajia, mikäli vain mahdollista.  Olemme Suomen Tilaajavastuun mukainen Luotettava Kumppani.

Toimimme kumppanina useille isännöintitoimistoille sekä rakennus- ja huoltoyhtiöille.